Новини

ГРАФИК НА ОБУЧЕНИЕТО НА УЧЕНИЦИТЕ В СУ"ОЛИМПИЕЦ" ЗА ВРЕМЕТО ОТ 23.11. ДО 23.12.2020 г.

Клас

Дати

Вид на обучението

5-ти,6-ти,7-ми клас

23.11- 27.11.2020 г.

Присъствено обучение

5-ти,6-ти,7-ми клас

30.11. – 4.12.2020 г.

13 медала за СУ "Олимпиец" от държавното по самбо

Учениците от Спортно училище „Олимпиец” спечелиха един куп отличия, точно 13 на проведеното държавно първенство по самбо за кадети , юноши и девойки младша възраст. Шампионатът се проведе в Панагюрище и стана поредното доказателство за класата на пернишкото самбо. При юношите младша възраст Венелин Асенов стана държавен шампион, той спечели и бронзов медал при кадетите. С втори места и сребърни медали си тръгнаха Габриела Спасова кат.до 53 кг  и Валентина Богомилова кат. до 47 кг., Петя Стоилова при девойките младша възраст в категория до 51 кг. Кристияна Стоилова при кадетките в кат.

Две държавни шампионки по бокс от СУ "Олимпиец"

Две ученички от Спортно училище „Олимпиец” взеха златните медали на държавното първенство за девойки, които се проведе в Русе. И двете учат в 11-ти клас на училището и бяха безапелационни в своите категории. Жана Огнянова в категория до 51 кг ,която за пореден път стъпи на най-високото стъпало на стълбичката на победителите, не даде нито един съдийски глас  на противничките си и завърши всички срещи с по 3:0 в нейна полза.

Шест медала за борците от Спортното

Шест медала спечелиха борците от СУ „Олимпиец” от турнира Иво Ангелов, който се проведе в зала „Борис Гюдеров”. Трима станаха първи в своите категории , а в тази до 46 кг на финала се изправиха двама съученици от девети клас на училището. Калоян Борисов в кат.до 30 кг., Кристин Петров в кат. до 46 и Станислав Райчев в кат.до 48 кг взеха златните медали. Калоян Борисов в кат.до 46 кг и Спартак Валентинов при 62-килограмовите спечелиха сребърни медали. Анжело Борисов в категория до 53 кг спечели бронзов медал. Успехите са атестат за добрата работа на двамата треньори Радослав Василев и Марио Доцин.

Два бронзови медала взеха боксьорите от СУ "Олимпиец"

Два бронзови медала спечелиха възпитаниците на Манол Йорданов на държавния личен шампионат за ученици, който се проведе в Плевен. В категория до 54 кг. Николай Владимиров направи две поредни победи и спечели третото място в състезанието. След три победи в категория до 32 кг Денислав Кръстев също е трети. Пето място спечели Велизар Кирилов след победа и загуба, а Виктор Огнянов загуби срещата си, но според треньора е показал много добра игра и изключителна смелост в двубоя.

Два медала за борците на СУ „Олимпиец”

Достойни наследници на пернишката школа по борба са подрастващите в клуб „Миньор“  и Спортно училище "Олимпиец". Доказаха го и с представянето си на Държавния личен и отборен шампионат за деца, който се проведе преди дни в Ловеч.Пернишкият клуб бе представен от три момчета. И тримата се представиха отлично в една много сериозна конкуренция, каза за Перник нюз треньорът им  Радослав Василев. Калоян Борисов от СУ „Олимпиец”  в кат. до 30 кг. спечели сребърен медал, Денимир Георгиев при 32 килограмовите завърши пети, а Станислав Райчев, също ученик от Спортното училище ,борещ се до 53 кг,.

Страници

Спонсори

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.