Новини

ПРИЕМ ЗА УЧЕБНАТА 2023-2024 ГОДИНА

СПОРТНО УЧИЛИЩЕ „ОЛИМПИЕЦ”

 

ОБЯВЯВА

 

                                               прием за учебната 2023/24 година на ученици от 5-ти, 6-ти,7-ми и 8-ми клас по следните спортове:

 

ФУТБОЛ, ВОЛЕЙБОЛ, БАСКЕТБОЛ, ДЖУДО, САМБО, БОРБА,БОКС И КИКБОКС

 

Приемен изпит

 

 

Милен Дудев и Елизабета Александрова с награди

Нашите преподаватели Милен Дудев и Елизабета Александрова получиха награди от кмета на Перник Станислав Владимиров по случай 24-ти май. Милен Дудев - плакет, Елизабета Александрова - диплом. За им е честито!

Отбелязахме 24-ти май

По традиция взехме участие в празничното шествие по случай 24-ти май. Представителната ни група от около 70 ученици беше от най-атрактивните. С медали, балони, букви, знамена и т.н.

Одобрен държавен план-прием в СУ "Олимпиец" за учебната 2023 -2024 година

Уважаеми ученици и родители, в прикачения файл ще намерите пълната заповед на Министерството на младежта и спорта за утвърдения държавен прием в СУ "Олимпиец". Заповедта касае само бъдещите ни ученици в 5-ти клас. За учебната 2023-2024 година в училището като допълнителен прием ще се приемат и ученици  от 5-ти до 10-ти клас

Имаме шампионка и ред медалисти от държавното по джудо

Осмокласничката от Спортно училище „Олимпиец” София Борисова  в кат. до 63 кг. спечели титлата от държавното първенство по джудо при девойките младша възраст. На проведения в Димитровград шампионат София спечели четири победи, като на финала надделя над съотбортичката си от СК „Перун” Белослава Георгиева. Треньор и на двете състезателки е Галина Венева – преподовател в Спортното училище. Клуб „Перун” регистрира още призови класирания. При девойките младша възраст  Алекса Венева и Магдалена Величкова взеха бронзовите медали в категория до 57 кг, с по една загуба и четири победи.

Взехме участие в конкурса "Писано яйце"

За пореден път взехме участие в конкурса "Писано яйце". АЛександра, Никол и Диана от 5-ти клас, както и София от 7-ми клас изрисуваха страхотни писани яйца. Освен грамотата, заслужавахме и по-голяма награда, но журито.....

Страници

Спонсори

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.