Новини

Дани Цанков от СУ „Олимпиец“ с награда от „Енчо Кирязов“

Наградата на „Спонсора на годината“на фондация „Енчо Кирязов“ ,връчена на впечатляваща церемония в античния театър в Пловдив  отиде при Дани Цанков, ученик в спортно училище "Олимпиец"  в Перник. Той е един от най-перспективните български състезатели по мотокрос, който в последните години впечатлява с резултатите, които постига в национални и международни състезания.

Учител от СУ „Олимпиец” ще тренира националите по баскетбол

Сериозно признание за способностите на учителят по баскетбол и капитан на „Миньор” 2015 Милен Дудев дойде от българската федерация по баскетбол. Той ще е помощник на Георги Младенов  в подготовката на младежкия национален отбор до 20 години. Милен Дудев има само година и половина стаж като треньор, но добрата му работа в подрастващите в Перник вече е впечатлила ръководството на федерацията, която го е избрала между няколко конкуренти в работата ми с младите национали.

Пет медала от държавно първенство за СУ "Олимпиец"

Чудесно представяне регистрираха най-малките самбисти от Спортно училище „Олимпиец” на държавното първенство за момчета и момичета, което се проведе през уикенда в залата на „Локомотив”(София). Два златни медала отидоха на сметката на училището, като техни носители са Роберта  Амести  в категория до 38 килограма и Алекса Венева в категория до 59 кг. В тази категория на финала тя победи своята съученичка и приятелка София Борисова.

Ученик от СУ „Олимпиец” стана шампион на Балканите по мотокрос

На Балканското първенство по мотокрос в Турция при 85-кубиковите машини шестокласникът от СУ „Олимпиец” Дани Цанков от „М6 Yamaha рейсинг тийм“ с „Yamaha“  отвя конкуренцията  безапелационно и записа победи и в двата манша ,като  остави зад себе си състезателите от Румъния, Турция и Северна Македония  в Одрин.. Надпреварата беше и кръг от Европейския шампионат в класове МХ 65 и МХ 85. 

Надя Манолова получи "Неофит Рилски"

На деветата година като директор в СУ "Олимпиец " дочакахме сериозно признание.Учителят ни по история Надя Манолова получи наградата "Неофит Рилски".Поздравления, Наде,благодарност и респект! И вето върху всякакви "греховни" мисли за пенсиониране!Поздравления и за Асен Асенов и Евелина Андонова,наградени с диплом от община Перник!

Прием за учебната 2022-2023 година

СПОРТНО УЧИЛИЩЕ „ОЛИМПИЕЦ“

О Б Я В Я В А

прием за учебната 2022-2023 година

на ученици в 5-ти,6-ти,7-ми и 8-ми клас, желаещи да се занимават със спортовете футбол, волейбол, баскетбол, джудо,самбо,борба и бокс

Изпитите са тестове за физическа дееспособност

Приемен изпит : 28 и 29 юни на стадион „Миньор“

Страници

Спонсори

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.