Новини

Учителка от СУ "Олимпиец" влезе в "Survivor"

Учителката по самбо в СУ „Олимпиец” Александра Накова се появи в риалитото „Сървайвър” по БТВ. Александра е откритие на друга учителка от училището Иглика Милентиева. И двете работят в клуба по джудо и самбо „Кракра”. Александра има редица медали от държавни, европейски и световни първенства. Избирана е и за „Спортист на годината на  Перник” Твърди за себе си, че винаги дава своя личен максимум, че е честна, лоялна и безкомпромисна в принципите си. Има състезателен характер и силно изразено чувство за справедливост.

Четири медала за наши ученици от държавното по борба

На завършилото държавно първенство за юноши и девойки в гр. Враца ,клуб Миньор - Перник взе участие с 8 състезатели. Голяма радост ни донесоха нашите борци ,спечелвайки 4 медала. В тази възраст не сме имали подобни резултати от дълги години и се надяваме тепърва да имаме още много поводи за гордост– това е написано във фейсбук страницата на клуба. Хубавото е,  че Рочетиримата участници са перничани.Сребърният медалист Роберто Владов, който през миналата година завърши Спортното училище „Олимпиец“ , вече е треньор в клуба, но продължава да се бори активно..

Ето нашите 10 най-добри спортисти за 2022 година

Спортист № 1 Габриела Спасова - 8 клас - джудо

Спортист № 2 Кристияна Крумова - 12-ти клас джудо, самбо и сумо

Спортист № 3 Дани Цанков - 7 клас  мотокрос

Спортист № 4 Руслав Богомиров - 7 клас  баскетбол

Спортист № 5 Стилияна Атанасова- 8 клас джудо и самбо

Спортист № 6 Алекса Венева - 7 клас джудо и самбо

Спортист № 7 Ивелина Иванова - 5 клас  джудо и самбо

Спортист № 8 Роберта Амисти - 6-ти клас - джудо и само

Спортист № 9 Денислав Кръстев -  9-ти клас бокс

Спортист № 10 Калоян Борисов - борба

Куп призьори на Спортист на годината 2022 година в Перник за нас

Спортист № 8 на Перник Кристияна Крумова

Спортист № 6 Александра Накова

Най-перспективен млад състезател до 14 година - Дани Цанков - 7 клас

Най-перспективен млад състезател до 16 години - Габриела Спасова - 8 клас

Най-перспективен млад състезател до 18 години - Кристияна Стоилова - 10 - ти клас

Да общуваме заедно чрез спорт

 

На 12-ти октомври 19 ученици от СУ "Олимпиец" взеха участие в проявата "Да общуваме заедно чрез спорт". Те се състезаваха в щафетни игри, теглене на въже и дглобяване на пъзели. В изявата като наблюдатели се включихе трима учители и шест родители. Проявата е свързана с дейността на образователния медиатор в училището Юлияна Василева.

Първи стъпки в новото училище

Голяма част от новите ни ученици се събраха в класната стая на пети клас, за да разкажат новите си впечатления от новото за тях СУ "Олимпиец". Събитието е част от дейността „Организиране и провеждане на дейности на образователните медиатори  с учениците от училища с концентрация на ученици от уязвими групи . Назначеният по програма  „Назначаване на образователни медиатори и/или социални работници в училища с концентрация на ученици от уязвими групи проведе срещи в родители и ученици.

Страници

Спонсори

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.