Новини

Да общуваме заедно чрез спорт

 

На 12-ти октомври 19 ученици от СУ "Олимпиец" взеха участие в проявата "Да общуваме заедно чрез спорт". Те се състезаваха в щафетни игри, теглене на въже и дглобяване на пъзели. В изявата като наблюдатели се включихе трима учители и шест родители. Проявата е свързана с дейността на образователния медиатор в училището Юлияна Василева.

Първи стъпки в новото училище

Голяма част от новите ни ученици се събраха в класната стая на пети клас, за да разкажат новите си впечатления от новото за тях СУ "Олимпиец". Събитието е част от дейността „Организиране и провеждане на дейности на образователните медиатори  с учениците от училища с концентрация на ученици от уязвими групи . Назначеният по програма  „Назначаване на образователни медиатори и/или социални работници в училища с концентрация на ученици от уязвими групи проведе срещи в родители и ученици.

21 септември - Ден без загинали при пътни инциденти

Във връзка с  21 септември - Ден без загинали при пътни инциденти с адаптираното за България послание (мото): „Остани жив! Пази живота!“, показваме как  може организирано и дисциплинирано да ползваме училищния ни автобус.

На 15-ти септември - сред природата

 На 15-ти септември другите училища откриват учебната година. Нашите ученици бяха на екскурзия на Ждрелото край град Трън, където се забалвяваха сред красивата природа.

Започнахме 2022-2023 г

Със 150 ученици, от които над 30 нови започнахме новата учебна година. Двама са новите преподаватели - световният и европейски шампион по борба Иво Ангелов и помощник-треньора на националния отбор Бисер Георгиев

Дани Цанков от СУ „Олимпиец“ с награда от „Енчо Кирязов“

Наградата на „Спонсора на годината“на фондация „Енчо Кирязов“ ,връчена на впечатляваща церемония в античния театър в Пловдив  отиде при Дани Цанков, ученик в спортно училище "Олимпиец"  в Перник. Той е един от най-перспективните български състезатели по мотокрос, който в последните години впечатлява с резултатите, които постига в национални и международни състезания.

Страници

Спонсори

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.