Новини

Вече тренираме в най-модерната зала по борба

Вчера в спортен комплекс "Дружба" беше открита най-модерната зала по борба в България. Тя е дело на неуморната работа на учителите по спорт в училището Иво Ангелов и БисерГеоргиев , които заедно със създателя на системата "Суплес" Иван Раднев сътвориха това прекрасно съоръжение. На откриването беше спортния министър Димитър Илиев, кмета на Перник Станислав Владимиров и куп известни личности в борбата и спорта.

Баскетболистите ни бият наред в Международната младежка лига

С четири победи от четири мача баскетболистите на "Миньор" 2015 са на първо място в групата си на Международната младежка лига. Петима от тях са ученици в Спортно училище "Олимпиец" - Крис Дяковски, Божидар Кирилов, Георги Димов, Руслан Богомиров и Мартин  Танев.  Георги Димов беше избран и в най-добрата петица на турнира.  Треньорът е учител по баскетбол в СУ "Олимпиец" - Милен Дудев. Те получиха и малки награди (фланелки) от СУ "Олимпиец". Сега им предстои още един турнир - в Унгария.

Открихме учебната година

Както всяка година, така и сега, на първи септември открихме учебната година. Със 161 ученици, сред които нови попълнения от Св.Влас, Плевен, Стара Загора, Ботевград, Тетевен, с очакване на ученици от Пилзен и Стокхолм. Здрава и успешна година!

ПРИЕМ ЗА УЧЕБНАТА 2023-2024 ГОДИНА

СПОРТНО УЧИЛИЩЕ „ОЛИМПИЕЦ”

 

ОБЯВЯВА

 

                                               прием за учебната 2023/24 година на ученици от 5-ти, 6-ти,7-ми и 8-ми клас по следните спортове:

 

ФУТБОЛ, ВОЛЕЙБОЛ, БАСКЕТБОЛ, ДЖУДО, САМБО, БОРБА,БОКС И КИКБОКС

 

Приемен изпит

 

 

Милен Дудев и Елизабета Александрова с награди

Нашите преподаватели Милен Дудев и Елизабета Александрова получиха награди от кмета на Перник Станислав Владимиров по случай 24-ти май. Милен Дудев - плакет, Елизабета Александрова - диплом. За им е честито!

Отбелязахме 24-ти май

По традиция взехме участие в празничното шествие по случай 24-ти май. Представителната ни група от около 70 ученици беше от най-атрактивните. С медали, балони, букви, знамена и т.н.

Страници

Спонсори

 

В социалните мрежи

за контакти

СПОРТНО УЧИЛИЩЕ "ОЛИМПИЕЦ"

Адрес: Клемент Готвалд No 2
2304 Перник
Телефон: +359 (0)76 670702;
+359 (0)76 670060;
+359 894 659746
Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.